Beleefpas

In het najaar van 2016 sloegen 6 gemeenten en OCMW’s de handen in elkaar om een actie uit te werken om kinderen en jongeren in hun vrije tijd meer te laten deelnemen aan allerlei leuke activiteiten. 
 
Zo is de Beleefpas geboren. 
Deze pas wil jullie, alle kinderen en jongeren tussen 0 en 18 jaar in de gemeenten Bekkevoort, Geetbets, Kortenaken, Glabbeek, Linter en Zoutleeuw warm maken om deel te nemen aan een brede waaier van boeiende activiteiten. Dit gaat van theathervoorstellingen en sportactiviteiten tot buiten-speeldagen en speelpleinen.
De Beleefpas is een spaarsysteem, waarbij je stickers kan sparen bij elke deelname aan een vrijetijdsactiviteit in één van de deelnemende gemeenten. Als je 10 stickers verzameld hebt, kan je een gadget ophalen in één van de bovenvernoemde gemeenten. Zo kan je sparen voor tattoo’s, pennen, notitieboekjes, stickers, kortingbonnen voor activiteiten, ….
Op de website vind je alle activiteiten, waarbij stickers kunnen gespaard worden. Er worden geregeld nog extra activiteiten toegevoegd. Iedereen krijgt eveneens een eigen Beleefpas. Schrijf snel met alcoholstift je naam op je Beleefpas en neem hem steeds mee als je aan één van de vrijetijdsactiviteiten uit het Beleefboekje deelneemt.
Regelmatig worden ook VIP-‘Beleefpassen’ verloot of kan je een VIP-pas winnen. Met een VIP-Beleefpas krijg je een korting van 80% als je deelneemt aan een vrijetijdsactiviteit! .