Dorpsfestival sluit op 27 augustus '22 zomervakantie af in Glabbeek

De gemeente Glabbeek organiseert op zaterdag 27 augustus 2022 een tweede editie van Glabbeek on stage in de gemeentelijke evenementenhal Hangaar 44 in Glabbeek. Dit gemeentelijk evenement gebeurt in samenwerking met de lokale verenigingen en er staat enkel lokaal muzikaal talent op de planken. Het concept van dit dorpsfestival is net om enkel muzikanten aan bod te laten komen die in Glabbeek wonen of een band met ons dorp hebben. Om 19u30 gaan we van start met een optreden van Danny Landélo uit Bunsbeek, om 20u45 volgt een optreden van Mats Tuerlinckx uit Bunsbeek, om 22u is het aan Mama’s Jasje waarvan de zanger Peter Vanlaet jarenlang in ons dorp woonde, om 22u30 is er een optreden van Troef, de band rond Niels Cockx uit Wever en afsluiten doen we met DJ Diederik uit Bunsbeek. Tickets kosten 10 euro en bestellen kan online via www.glabbeek.be/ticketsonstage. 

Ons lokaal muzikaal talent brengt van 19u tot 1u een fantastische muzikale avond voor jong tot oud. De ticketverkoop loopt als een trein met al meer dan 500 tickets in voorverkoop. Met de tweede editie van dit dorpsfestival sluiten we een fantastische activiteitenzomer in ons dorp af. Maar ere wie ere toekomt, het zijn zanger Niels Cockx en Ronald Ausloos (Radio Glabbeek) die al voor de tweede keer hun schouders zetten onder dit evenement. En ook ruim 40 vrijwilligers van onze lokale verenigingen leveren opnieuw een grote bijdrage voor het slagen van dit evenement. Alle verenigingen in Glabbeek kunnen sinds verleden jaar extra gemeentelijke subsidies verdienen door gemeentelijke evenementen te ondersteunen, we zijn dan ook blij dat enorm veel verenigingen hier gebruik van maken.

Op de foto: de burgemeester, schepen van feestelijkheden Hans Hendrickx en de initiatiefnemers Niels Cockx en Ronald Ausloos 

Gepubliceerd opmaandag 22 aug 2022 om 09:24