Een fijne kerstzoektocht met rendier Rudy

Kerstmarkten en eindejaarsfestiviteiten worden massaal afgelast. Daarom proberen wij als jeugddienst een corona-proof alternatief aan te bieden ontwikkeld door Kathleen Amant, auteur en illustrator van een paar honderd prentenboeken voor peuters en kleuters (Anna en Heksje Mini)

De zoektocht vertelt het verhaal van Rudy het kleinste rendier van de roedel. Omdat hij zo klein is en ook een beetje onhandig, mag hij niet mee met de slee om de cadeautjes rond te brengen. Maar.... hij mag wel bij de kerstman gaan logeren en zijn kerstboom helpen versieren . Dat kan hij natuurlijk niet alleen. Hij heeft vriendjes nodig om de kerstversiering bij elkaar te zoeken en hij hoopt dat jullie zijn vriendjes willen zijn.

De kinderen krijgen na inschrijving en betaling van het deelnamegeld (€5,00) elk een startpakket met: inschrijven kan trouwens hier (let wel: u moet enkel de kinderen inschrijven )

  • een sticker met buddy van Rudy om op je jas te kleven;
  • een stickervel met 20 versieringen;
  • een postkaart met een grote kerstboom op getekend om de kerstversieringen te kleven;
  • diploma "Beste helper van de Kerstman";
  • kerstmuts;
  • draagzakje.

De kerstversiering bestaat uit allemaal stickers verborgen op het parcours. Wanneer je deze versiering ziet mag je dezelfde versiering van je stickerkaart op je boom bevestigen.

Het startpunt ligt achteraan de kinderopvang het Kloempke op de parking in de Baekveldstraat. Het parcours is 3,22 km lang . klik hier voor het kaartje

Als hoofdprijs wordt er ook nog 1 gratis sport of speelkampje, dat doorgaat in de gemeente Glabbeek in 2022, verloot.

Gepubliceerd opdonderdag 9 dec 2021 om 14:33