Foto-zoek-wedstrijd maart

Glabbeek telt heel wat aantrekkelijke uitzichten en pittoreske landschappen. Details hiervan ontsnappen vaak aan onze aandacht. Maar als ze even uit hun context worden gelicht, krijgen ze als het ware zelfs een mysterieuze dimensie.

Fotoclub Focus Glabbeek ging hiermee aan de slag en fotografeerde dergelijke plaatsen of voorwerpen. Zoals aangekondigd in het vorige infoblad zal er hiervan elke maand een foto van een plaats in Glabbeek in dit infoblad verschijnen. Leuk om al wandelend of met de fiets op zoek te gaan naar deze bijzondere dingen in onze gemeente. Alle foto's zijn vanaf de openbare weg te bekijken.

Misschien weet jij dit zoekplaatje te vinden?
Een tip: “Je bent wel degelijk in Bunsbeek en niet in een of ander mijnstadje.”

Neem je graag deel? Stuur dan voor 25 maart 2021 een duidelijke beschrijving en eventueel een foto van deze locatie met je naam en telefoonnummer naar focusglabbeek@gmail.com en maak kans op een leuke prijs.

Uit alle juiste inzendingen wordt de winnaar getrokken. Die ontvangt een mooie prijs, geschonken door het college van burgemeester en schepenen. Het correcte antwoord en de winnaar worden bekendgemaakt in een volgend infoblad.

Veel zoekplezier en tot volgende maand!

Gepubliceerd opdonderdag 11 mrt 2021 om 11:16