Ga op riddertocht en neem deel aan het grote drakentornooi

Ouders, grootouders en kinderen kunnen samen onze mooie gemeente ontdekken op een actieve en speelse manier

Deze zomer – van 1 juli tot en met 30 september 2023 – kan je in Glabbeek terecht voor een belevingstocht in augmented reality (AR). Tijdens deze wandeling krijg je op je smartphone opdrachten in AR: je ziet de echte wereld verrijkt met virtuele ridders en draken. Ga op pad met Ridder Rik, train je draak en word de kampioen van het Grote Drakentornooi!

De belevingstocht is 4 a 5 kilometer lang, met onderweg 8 ridderopdrachten. Bij elke opdracht train je jouw draak om samen deel te nemen aan het Grote Drakentornooi. Leer jouw draak vliegen en vuurspuwen, ontsnap aan de hongerige gieren en neem het op het einde van de wandeling op tegen andere drakenridders.

Ga jij deze zomer op drakenavontuur? Download dan snel de app op www.familiefit.be. Deze wandeling is geschikt voor gezinnen met kinderen vanaf 4 jaar. Startlocatie: Sporthal Ter linde Tiensesteenweg 196a te 3380 Glabbeek. Meer weten? 

De eerste 30 kinderen die langskomen op de sportdienst kunnen ten strijde trekken met een “levensecht” kartonnen zwaard in de hand. Let wel: je dient dit zwaard af te halen tijdens de openingsuren van de sportdienst, van maandag tot en met donderdag tussen 10.00 en 15.00 uur.

Deze riddertocht in AR is een initiatief van Gezinssport Vlaanderen, Sport Vlaanderen en de Gezinsbond in samenwerking met Huis van het kind en sportdienst Glabbeek

Gepubliceerd opwoensdag 28 jun 2023 om 14:48