Groen- en klusjesdienst

Zoals elke thuisdienst werd de groen- en klusjesdienst uitgebouwd om aan mensen thuis de nodige ondersteuning te bieden en hen in staat te stellen zo lang mogelijk in hun eigen vertrouwde omgeving te blijven wonen.

De groendienst voert tuinklussen uit bij bejaarden, zieken en gehandicapten die hiertoe zelf niet meer in staat zijn en die geen beroep kunnen doen op mensen uit hun omgeving of familie. 

Allerhande tuinwerk komt hiervoor in aanmerking: maaien en/of ontmossen van gras, snoeien van struiken of bomen, scheren van hagen, wieden van onkruid, ruimen van bladeren, onderhoud bloemperken, voorbereiden van moestuin, onkruidbestrijding, … .

De klusjesdienst verzorgt werken die te maken hebben met de veiligheid en het comfort of gewoon de verfraaiing van je woning.

Oplossen van problemen met het sanitair, behangen en schilderen, herstellen van binnen- en buitenschrijnwerk, vastleggen van vloertegels, plaatsen van een handgreep, verplaatsen en herstellen van stopcontacten of lichtpunten, ... Het is slechts een greep uit de vele mogelijkheden.