Heraanleg voetpaden Schoolstraat vanaf de Vlaasstraat aan de even zijde richting Boeslinter

Het vernieuwen van de voetpaden in de Schoolstraat tussen de kruispunten met de Vlaasstraat en Boeslinter starten op maandag 4 juli 2022.

De werken omvatten het vernieuwen van de voetpaden en de boordstenen. De wateropvangers worden mee vernieuwd, hiervoor zal plaatselijk de goot en de weg opgebroken worden. 

De werken worden in twee fases uitgevoerd omwille van het bouwverlof. Met de aannemer werd afgesproken dat al wat in eerste fase opgebroken wordt, terug dicht ligt voor de aanvang van het verlof. 

Deze fasering is nodig om tijdens de schoolvakantie de omgeving van de school richting opvang te kunnen afwerken.

TIMING

Fase 1:
• Start werken: vanaf maandag 4 juli 2022
• Bouwverlof: 14 juli 2022
Fase 2:
• Start werken: 2 augustus 2022
• Einde werken: september 2022

HINDER

Tijdens de werken zal er eenrichtingsverkeer voorzien worden om veilig te kunnen werken. Het eenrichtingsverkeer is van de Tiensesteenweg richting Boeslinter, het verkeer komende van Oplinter en Hoeleden zal worden omgeleid via de Pepinusfortstraat. 

WERKEN

De werken zullen aanvatten langs de kant van de Vlaasstraat richting Boeslinter tot aan het kruispunt met de Oplintersesteenweg. Langs de oneven zijde worden de wateropvangers mee vernieuwd.

Gelieve er ook rekening mee te houden dat u tijdig uw voertuig buiten zet als de werken voor uw eigendom aanvatten, hiervan zal de aannemer u tijdens de werken op de hoogte houden.


CONTACT

Aannemer: Liema BV - Projectleider: Tim Willems, 0499 / 53 34 30

Gemeente: Leidend ambtenaar: Anja Claeskens, anja.claeskens@glabbeek.be of openbarewerken@glabbeek.be

Gepubliceerd opwoensdag 29 jun 2022 om 07:58