Het Grote Gemeentespel

Met het grote gemeentespel willen wij alle inwoners en andere geïnteresseerden op een leuke manier entertainen. We hebben wandel/fietstochten uitgestippeld die steeds rond 1 of 2 thema's draaien. Op 5 juli 2021 (18u00)  zal de eerste online worden geplaatst en vanaf dan zal er om de 2 dagen en nieuwe tocht gelanceerd worden. We lanceren in de maand jullie 6 thema's en in september komt er nog een bonus thema bij. Alle tochten blijven de ganse zomervakantie uitgezet opdat iedereen de kans heeft om aan alle thema's deel te nemen. De meeste thema's hebben trouwens opdrachten/vragen/raadseltjes voor jong en oud. Je kan deelnemen aan 6 thema's tot 31 augustus. Het thema sport loopt enkel voor de ganse maand september.

Voor elk thema worden er voor jong en oud steeds 3 prijzen geloot  uit de antwoordformulieren twv €25. Wie aan 5 van de thema's deelneemt komt ook in aanmerking voor de superprijs met een waarde tussen €150 en €200.

Je kan de antwoordformulieren terugvinden in de bestanden onderaan en deze bezorgen aan wouter.heeren@glabbeek.be of in de brievenbus van het gemeentehuis of de antwoorden ingeven via een formulier in het e-loket.

  1. JEUGD
  2. CULTUUR & ERFGOED
  3. TOERISME
  4. GEZONDHEID & BEWEGING
  5. BIBLIOTHEEK
  6. NATUUR & MILIEU