Het Grote Gemeentespel

Met het grote gemeentespel willen wij alle inwoners en andere geïnteresseerden op een leuke manier entertainen. We hebben wandel-/fietstochten uitgestippeld die steeds rond 1 of 2 thema's draaien. Op 5 juli 2021 (18u00)  zal het eerste thema online worden geplaatst en daarna zal er om de 2 dagen een nieuwe tocht gelanceerd worden. We lanceren in de maand jullie 6 thema's en in september komt er nog een bonus thema bij. Alle tochten blijven de ganse zomervakantie uitgezet opdat iedereen de kans heeft om aan alle thema's deel te nemen. De meeste thema's hebben trouwens opdrachten/vragen/raadseltjes voor jong en oud. Je kan deelnemen aan deze thema's tot 31 augustus. Het bonusthema sport loopt enkel voor de ganse maand september.

Voor elk thema worden er voor jong en oud steeds 3 prijzen geloot  uit de antwoordformulieren (twv €25). Wie aan 5 van de thema's (bonusthema meegeteld) deelneemt komt ook in aanmerking voor de superprijs (met een waarde tussen €150 en €200.)

de prijscategorieën zijn als volgt samengesteld

  • kleuters en lagere school kinderen
  • 12 - 18 jarigen
  • 19 - 99+ jarigen

Je kan de antwoordformulieren terugvinden in de bestanden onderaan en deze bezorgen aan wouter.heeren@glabbeek.be of in de brievenbus van het gemeentehuis t.a.v. Wouter of de antwoorden ingeven via een formulier in het e-loket.

Vergeet zeker niet naam, adres, e-mail, telnr op het antwoordformulier te vermelden. Zo kunnen we u persoonlijk verwittigen indien u een prijs heeft gewonnen

  1. JEUGD (blauwe papieren)
  2. CULTUUR & ERFGOED (kan te voet of met fiets)( gele papieren) : VOLWASSENEN       KIDS 
  3. TOERISME (witte papieren)
  4. GEZONDHEID & BEWEGING (zalmroze papieren) VOLWASSENEN      KIDS
  5. BIBLIOTHEEK (witte papieren)
  6. NATUUR & MILIEU kleuters - lagere school kids

LET WEL:

Alle vragen hangen ergens op het parcours maar je kan ook de volledige vragenbundel afdrukken vooraleer je avontuur start. Let wel: om zeker te zijn dat de tocht ook daadwerkelijk wordt afgelegd, hebben we kleine nuances aangebracht (rarara). U moet ook niet elke tocht in een keer vervolledigen. Het parcours staat omschreven in de bundel en je kan ook een kaartje afdrukken of bekijken.

VEEL SUCCES !!!!!!