KidsFunFest

De site van Hangaar 44 verandert voor even in een heus attractiepark

KidsFunFest 2024 - Het Ultieme Avontuurlijke Feest voor Jong en Oud! πŸŽ‰

Sta klaar voor een dag vol opwinding en plezier op zaterdag 22 juni 2024 van 10 tot 17 uur, op de adembenemend ingerichte locatie van Hangaar 44, gelegen aan Steenbergestraat 44 te 3380 Glabbeek! KidsFunFest 2024 staat garant voor avontuur, lachende gezichten en onvergetelijke momenten voor het hele gezin!

Voor slechts € 5 kunnen kinderen van 2,5 tot 16 jaar zich onderdompelen in een wereld vol actie en plezier. En het beste van alles? Ouders en baby's mogen gratis meekomen en de pret meebeleven!

Geniet van verfrissende drankjes en snacks, allemaal verkrijgbaar tegen democratische prijzen, zodat niemand met een lege maag of dorstige keel hoeft te vertrekken.

Van het peuterdorp tot de bumpercars, pirate shooter en jungle train, er is voor elk wat wils! De kleinsten kunnen ook deelnemen aan de sweeper, volksspelen en de kleine rollerbaan voor eindeloos plezier.

Maar de pret stopt daar niet! Voor de avonturiers hebben we een scala aan uitdagende spellen, waaronder voetbalschijf, de Alcatraz Challenge, rodeostier, Giant Ocean bouncer en het touwenparcours (beveiligd). En voor de echte waaghalzen hebben we speedtubing, de adembenemende Deathride (50m) en een klimmuur van maar liefst 8 meter hoog (beveiligd)!

WIl je het iets rustiger? We hebben ook een heel mini-golf parcourtje voorzien

Mis deze kans niet om samen met ons de grenzen te verleggen, angsten te overwinnen en herinneringen te creΓ«ren die een leven lang meegaan!!!!

πŸ“… Datum: Zaterdag 22 juni 2024
πŸ•™ Tijd: 10 - 17 uur
πŸ“ Locatie: Hangaar 44, Steenbergestraat 44, 3380 Glabbeek
πŸ’° Inkom: € 5 (Kinderen van 2,5 tot 18 jaar); Ouders en baby's gratis (op voorhand inschrijven hoeft niet) 

Voor meer informatie, neem contact op met wouter.heeren@glabbeek.be

Maak je klaar voor een dag vol avontuur en plezier op KidsFunFest2024 - waar de fun nooit stopt! 🎈

Gepubliceerd opdinsdag 30 apr 2024 om 10:07