Laatste update werken Craenenbroekstraat Glabbeek: geen doorgaand verkeer mogelijk op 4/7 en 7/7/2023

De heraanleg van de Craenenbroekstraat zal volledig klaar zijn op vrijdagavond 7 juli net voor de start van het bouwverlof.  Er zijn nog wel twee dagen tijdelijke hinder voor de bewoners in het woonstraatgedeelte tussen de huisnummers 4 tot 30 + 13 tot 47 en er zal deze twee dagen geen doorgaand verkeer mogelijk zijn in de Craenenbroekstraat. 

Dinsdag 4 juli: 
Op dinsdag 4 juli zal de aannemer het wegdek afschrapen + een eerste laag asfalt aanbrengen in de werfzone tussen de huisnummer 4 tot 30 en 13 tot 47. In de werfzone zal er geen verkeer mogelijk zijn tussen 8u ’s morgens en 19u ’s avonds. Bewoners die in de werfzone wonen dienen hun wagen op 4/7 dus voor 8u buiten de werfzone te plaatsen! 

Ter hoogte van de fruitveiling waar de woonstraat overgaat in de KMO-zone wordt de wegversmalling en het fietspad verder afgewerkt + gebeuren de laatste belijningen, dit geeft geen hinder voor plaatselijk verkeer. 

Vrijdag 7 juli: 
Op vrijdag 7 juli zal de aannemer de toplaag in asfalt aanbrengen in de werfzone tussen de huisnummer 4 tot 30 en 13 tot 47. In de werfzone zal er geen verkeer mogelijk zijn tussen 8u ’s morgens en 21u ’s avonds. Bewoners die in de werfzone wonen dienen hun wagen op 7/7 dus voor 8u buiten de werfzone te plaatsen! 

Tijdens de laatste fase van deze werken op 4/7 en 7/7 blijven alle handelaars in de KMO-zone permanent bereikbaar via de steenweg N29. En de huisartsenpraktijk en het schoonheidssalon in het woonstraatgedeelte blijven bereikbaar via de Dries.

Bewoners met vragen of een dringend probleem kunnen steeds contact opnemen met Raf, de werfleider van aannemer DSV via gsm 0496/45.15.05.

Gepubliceerd opmaandag 3 jul 2023 om 16:07