Meedenksessie buurtwerking

Heeft jouw vereniging goede ideeën om de noden van je buurt aan te pakken of om de buurtwerking te stimuleren? Dan is de meedenksessie van dinsdag 28 maart iets voor jou! 

Vanaf eind 2023 tot eind 2027 voorzien Europa, Vlaanderen en de provincie Vlaams-Brabant middelen voor kleinschalige lokale initiatieven die inzetten op leefbare dorpen en wijken. Dit zijn buurten waar men ontmoetingsplekken voor jong en oud voorziet en aandacht heeft voor lokale voeding en een groene omgeving. De Hagelandse gemeenten dingen mee om erkend te worden voor dit belangrijk subsidieprogramma.

Om onze aanvraag kracht bij te zetten luisteren we heel graag naar jouw ideeën en de noden die je ziet in je vereniging, buurt, dorp of de hele regio.

De meedenksessie voor inwoners van Glabbeek gaat door:
Regio Glabbeek / Landen / Linter / Tienen - dinsdag 28 maart 2023 19-22 uur - OC Bost, Sint-Odulphusstraat 15, 3300 Tienen

In totaal worden 6 meedenksessies georganiseerd verspreid over het Hageland. Indien deze datum niet past, kan je uiteraard bij een andere sessie aansluiten. Alle data en details vind je op https://hagelandplus.be/web/page/131 .

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met vzw LEADER Hageland, hagelandplus@vlaamsbrabant.be of 016/26.77.53.

Gepubliceerd opmaandag 13 mrt 2023 om 15:05