Mobiliteitsinfo voor bewoners en bezoekers Strandfuif 2022

GRATIS PARKING - IN –en UITGANG van de parking is gelegen langs de Tiensesteenweg N29. De N29 zal afgesloten worden voor alle doorgaand verkeer in Bunsbeek (kruispunt met Pamelenstraat) en in Kapellen (kruispunt met Dorpsstraat). Enkel verkeer naar de parking en plaatselijke bewoners kunnen ter plaatse geraken. Alle doorgaand verkeer moet de omleiding volgen, want zal zichzelf anders vastrijden aan de parking van de Strandfuif!  

PICK AND RIDE - Deze is gelegen op de parking van de Sparsupermarkt in de Grotestraat in Glabbeek! Enkel stationeren, niet parkeren! De PICK AND RIDE is te bereiken via de Grotestraat komende van de steenweg N29 via de omleidingen Pamelenstraat/Steenbergestraat/Dries en Dorpsstraat/Stationsstraat.

GRATIS FIETSENPARKING - Deze vind je terug naast de ingang van het festival en is te bereiken via de steenweg N29 (sporthal), de SPAR-parking en de Kasseiweg! 

GRATIS BUSPENDELDIENST - De bushaltezone vind je terug op de parking van BFV (Belgische Fruitveiling) in de Grotestraat, je gaat te voet langs de PICK AND RIDE (Spar-parking) tot je via de Kasseiweg de ingang bereikt.

Alle info over de bushaltes en uren van de buspendeldienst van en naar de Strandfuif vanuit Tienen, Diest, Aarschot en Leuven kan je vinden op de website www.strandfuif.be 
Ook bij deze editie van de Strandfuif zorgen we enerzijds voor een vlotte mobiliteit van de bezoekers en bewoners en wordt er eveneens hoog ingezet op gratis veilig vervoer met een buspendeldienst tussen de Strandfuif en de steden Tienen, Aarschot, Leuven en Diest. Er is een ruime parking voorzien naast de festivalzone voor zowel auto’s als fietsen. Taxi’s en ouders die hun kinderen komen afzetten en ophalen kunnen gebruik maken van de pick and ride zone op de Sparsupermarktparking. Wij raden wel iedereen aan de verkeersborden en de omleidingen op de steenweg N29 te respecteren, want wie toch denkt de verkeersborden te kunnen negeren zal zichzelf vastrijden op de parking van de Strandfuif. Er is van zaterdag 6 augustus tussen 20u tot zondag 7 augustus 8u geen enkel doorgaand verkeer mogelijk op de afgesloten zone op de steenweg N29. Ook voor deze editie verwachten we weer ruim 3.000 a 4.000 feestvierders die naar Glabbeek afzakken.

Gepubliceerd opdonderdag 4 aug 2022 om 15:01