Opnieuw eenrichtingsverkeer tijdens fase 2 van de wegenwerken in de Schoolstraat van 2 tot 30 augustus!

De werken (fase 2) voor het vernieuwen van de voetpaden in de Schoolstraat tussen de kruispunten met de Vlaasstraat en Boeslinter herstarten op dinsdag 2 augustus. 

De werken omvatten het vernieuwen van de voetpaden, boordstenen en de wateropvangers, hiervoor zal plaatselijk de goot en de weg opgebroken worden. 

Tijdens de werken zal er vanaf 2 augustus tot eind augustus opnieuw eenrichtingsverkeer voorzien worden om veilig te kunnen werken. Het eenrichtingsverkeer is van de Tiensesteenweg richting Boeslinter, het verkeer komende van Oplinter en Hoeleden zal worden omgeleid via de Pepinusfortstraat. De Langveldstraat blijft wel bereikbaar komende van Boeslinter. 

Inwoners dienen er rekening mee te houden dat ze tijdig hun voertuig dienen buiten te zetten als de werken voor hun eigendom aanvatten, hiervan zal de aannemer hen tijdens de werken op de hoogte houden.

De politie zal controleren op de naleving van het eenrichtingsverkeer, automobilisten die de verkeersborden negeren zullen onmiddellijk beboet worden. Ook op de omleidingsweg via de Pepinusfortstraat zal de politie regelmatig snelheidscontroles organiseren. 

Gepubliceerd opdonderdag 4 aug 2022 om 15:10