Paasverhaalwandeltochten

Help, de paashaas is verdwenen!

Na het succes van de kerstwandelzoektocht proberen we jullie in de paasvakantie weer als gezin op pad te sturen.  De gemeente Glabbeek organiseert in samenwerking met KWB en Sport Vlaanderen een Paasverhaalwandeltocht

Deze wandeltocht vertelt een mooi paasverhaal (ingesproken door Saartje Vandendriessche! Je kan deze wandeltocht op 2 plaatsen aanvangen.

  • Tocht 1: vertrekt aan de kerk te Kapellen en is +- 2 km lang. Op deze wandeling kan je volledig tot rust komen tussen de weides en fruitplantages. (kinderwagenproof)
  • Tocht 2: gaat door in de fit-o-meter . je kan op het parcours van de fit-o-meter een extra actieve wandeling beleven. Niet alleen kan je het paasverhaal volgen maar ondertussen kan je ook spelen en sporten tot je moe bent. Natuurlijk staan hier ook enkele bankjes om tot rust te komen. (deels kinderwagenproof)

Let wel: het paasverhaal is voor beide tochten hetzelfde.

Je kan deze wandelingen zo gaan doen of je kan je inschrijven voor €2 (enkel kinderen moeten zich inschrijven) en dan kunnen de 1ste 100 inschrijvingen een lekkernij komen afhalen aan de dienst info (GC de Roos grotestraat 31 te Glabbeek) (enkel op vertoon van je inschrijvingsbewijs)

Meer info kan je terugvinden op www.glabbeek.be/jeugdactiviteiten

Op de flyer van de wandelingen kan je ook nog een kleurplaat terugvinden. Wanneer je deze mooi ingekleurd terugbezorgd aan de jeugddienst tav Wouter Heeren kan je ook nog een gratis vakantiekampje winnen

Gepubliceerd opmaandag 7 mrt 2022 om 14:06