Seniorennamiddag - 31 maart 2022

De senioren- en welzijnsraad en het gemeentebestuur organiseren opnieuw een seniorennamiddag. We genieten een uurtje van een theatervoorstelling “Gaten”.

Iedereen is welkom op do. 31 maart ‘22 van 13.30 tot 17 uur in Hangaar 44. 

Theatervoorstelling “Gaten” om 14 uur
In het kader van welzijn, ouder worden en dementie ontwikkelden ze een theatervoorstelling ‘GATEN’. In de voorstelling spelen Walter Smits, voor velen gekend als Cesar uit de tv-reeks ‘Slisse & Cesar’, en Ken Verdoodt uit o.a. Amika.

Bernard Vandewalle is dementerend. Elke maand zoekt zijn kleinzoon Kevin hem op. De sfeer tussen grootvader en kleinzoon is verre van optimaal. De beginnende dementie vreet gaten in Bernards geheugen. Zowel zijn oorlogsverleden als de persoonlijke herinneringen zijn troebel. Maar wat is Bernard vergeten en wat verzwijgt hij doelbewust? Een tikkeltje tegendraads, een beetje maatschappijkritisch, maar vooral ook grappig.

Na de voorstelling is er taart en koffie.

Toegangsprijs: 5 euro voor inwoners Glabbeek en 10 euro voor niet-inwoners.

Inschrijven vóór 24 maart bij de verantwoordelijke van jouw seniorenvereniging of jouw Samanagroep of bij het OCMW of bij het woonzorgcentrum Den Boomgaard. Of via mail toerisme@glabbeek.be of telefonisch 016/77.93.93

Een initiatief van het gemeentebestuur, senioren- en welzijnsraad van Glabbeek.

Gepubliceerd opdinsdag 15 feb 2022 om 07:57