Sport Vlaanderen

Sport Vlaanderen is de sportadministratie van de Vlaamse overheid. Onze missie? Zo veel mogelijk mensen blijvend aan het sporten krijgen. Dat is geen gemakkelijke opdracht, maar met onze jarenlange ervaring en expertise gaan we er 110 procent voor.

Gelukkig staan we er niet alleen voor. Verspreid over het Vlaamse land werken we samen met heel veel partijen: clubs, lokale besturen, federaties en sportaccommodaties, om er maar enkele te noemen.

Sport Vlaanderen doet dienst als uniek loket voor alles wat met het Vlaamse sportbeleid te maken heeft. We ondersteunen de Vlaamse Regering bij de voorbereiding en de evaluatie van het beleid, van breedtesport tot topsport, en helpen bij de uitvoering ervan.

Meer info over sport Vlaanderen? Klik dan hier.


De voorbije 2 jaren hebben wij als gemeente reeds de prijs binnengehaald van een 'sporters beleven meer' gemeente te zijn. Dit jaar gaan we proberen om dit voor de derde maal te behalen. Maar daar hebben we ook jullie hulp bij nodig.

Jullie kunnen helpen op volgende manier:
Wanneer jullie iets van jullie beweeg- of sportpatronen willen delen, zou het leuk zijn als jullie dit doen met de volgende verwijzingen erbij #sportersbelevenmeer #Glabbeek


Check zeker onze site of de site van Sport Vlaanderen voor acties hieromtrent.