Student @ Glabbeek

Hoe raak ik door mijn blokperiode???

Heel wat studenten (hogeschool of universiteit) uit onze gemeente weten dat wij proberen (coronaproof) een stille studeerruimte te voorzien voor onze studenten die hier nood aan hebben. Dit echter met wisselend succes, de ene keer zitten er 20 studenten de andere keer maar 5. Door het feit dat dit zeer vrijblijvend is variëren de aanwezigheden hier dus sterk. Trouwens, hiervoor kregen wij een mooie erkenning van de radiozender MNM.

ONdertussen zijn alle zalen weer bezet met verschillende vrijetijdsactiviteiten en is het dus moeilijk om nog 1 vaste plek te vinden. Daarom hebben we deze periode geen stille studeerruimte kunnen vinden, maar hopen wij dat jullie meezoeken naar één of meerdere vaste plaatsen verspreid over de gemeente.

De studeerruimte kan een oplossing bieden, maar de Glabbeekse jeugdraad wil nog verder mee denken en kwam met het leuke idee om een studentensurvivalpakket samen te stellen.

Vanaf 2 mei 2022 kan je je registreren via het e-loket voor een gratis survivalpakket. We verdelen weer 25 pakketten. Deze pakketten zijn gevuld met gadgets, food and beverages en dit allemaal in een gerecycleerde draagtas.

Let wel:

  • je kan maar éénmaal in je studentencarrière een pakket aanvragen
  • registratie via e-loket
Gepubliceerd opdonderdag 9 dec 2021 om 15:04