Te koop online: 6 bedrijfspercelen in KMO-zone Glabbeek

Het betreft 6 bedrijfsloten van +/- 13a 25ca waar een nieuw bedrijfsgebouw in halfopen bebouwing met twee bouwlagen (maximale bouwhoogte 8 m) mogelijk is met een voorgevelbreedte van maximaal 21 meter en een maximale diepte van 27 meter op het gelijkvloers en waarbij een bedrijfswoning op het eerste verdiep is toegelaten. Enkel kleinschalige productie- en verwerkende ambachtelijke bedrijven zijn toegelaten.  Het online biedingsplatform COVAST (www.covast.be) werd aangesteld om de verkoop te faciliteren.

Geïnteresseerde kandidaten kunnen de volledige verkoopdossiers van de loten KMO-grond raadplegen via https://covast.be/RealEstate/ForSale

De minimale verkoopprijs bedraagt 135.000 euro (lot 1) en 130.000 euro (lot 2, 3, 4, 5 en 6). De eerste biedingsfase loopt tot en met 11 augustus 2022 om 15.00 u.

Om een bod uit te brengen op een perceel, moet je contact opnemen met een vastgoedmakelaar naar keuze. Dit kan een vastgoedmakelaar zijn die actief meewerkt bij de verkoop en wiens gegevens je op de website bij het betreffende perceel terugvindt. Dit kan ook een andere vastgoedmakelaar zijn en dit naar eigen keuze. De enige voorwaarde om een bod te kunnen uitbrengen is dat je vastgoedmakelaar geregistreerd is bij Covast, want die beschikt over het biedingsdocument waarmee je een bod kunt uitbrengen. Bij enige twijfel of vragen, neem gerust contact met COVAST cvba via 09/24 24 995 of info@covast.be .

Gepubliceerd opdonderdag 7 jul 2022 om 13:35