Timing wegenwerken in de Stationsstraat (Kapellen), Kromstraat (Glabbeek), Lindestraat, Moutsbornstraat, Schaffelbergstraat en Ruekenbosstraat (Bunsbeek)

Tussen 9 oktober en 10 november 2023 gaat een aannemer in opdracht van de gemeente asfalteringswerken uitvoeren in 6 straten. Hieronder krijg je een overzicht van de timing van de werken:

Stationsstraat: voorbereidende werken van maandag 9 tot dinsdag 17 oktober. In het gedeelte aan het kruispunt met de Grotestraat zijn de freeswerken van het oude wegdek voorzien op dinsdag 17 oktober en het aanbrengen van het nieuw wegdek in asfalt op woensdag 18 oktober in de namiddag. In het gedeelte aan het kruispunt met de Kapellenstraat/Dorpsstraat zijn de freeswerken van het oude wegdek voorzien op woensdag 18 oktober en het aanbrengen van het nieuw wegdek in asfalt op donderdag 19 oktober.

Lindestraat: de freeswerken van het oude wegdek zijn voorzien op woensdag 18 oktober en het aanbrengen van het nieuw wegdek in asfalt op donderdag 19 oktober.

Kromstraat: de freeswerken van het oude wegdek zijn voorzien op donderdag 19 oktober en het aanbrengen van het nieuw wegdek in asfalt op maandag 23 oktober.

Schaffelbergstraat: voorbereidende werken van maandag 6 tot woensdag 8 november. De freeswerken van het oude wegdek zijn voorzien op donderdag 9 november en het aanbrengen van het nieuw wegdek in asfalt op vrijdag 10 november.

Moutsbornstraat: voorbereidende werken van maandag 6 tot woensdag 8 november. De freeswerken van het oude wegdek zijn voorzien op donderdag 9 november en het aanbrengen van het nieuw wegdek in asfalt op vrijdag 10 november.

Ruekenbosstraat: de freeswerken van het oude wegdek zijn voorzien op woensdag 8 november en het aanbrengen van het nieuw wegdek in asfalt op donderdag 9 november.

Dit zijn wegenwerken met een beperkte (maximaal 2 dagen) hinder voor de bewoners. En de inwoners van al deze straten krijgen nog in een huis-aan-huisbrief meer details over de werken + wanneer de wagens buiten de werfzone dienen geplaatst te worden.

Gepubliceerd opmaandag 2 okt 2023 om 08:43