Update riolerings- en wegenwerken in de Langstraat en Doelaagstraat (Attenrode-Wever)

Op maandag 17 oktober 2022 is de aannemer in een gedeelte van de Langstraat gestart met de voorbereidende werken. De eerste dagen breekt hij omzichtig de inritten en de bermen op en vult hij deze aan met tijdelijke steenslag. Op donderdag 20 oktober zal de aannemer aansluitend de betonnen rijweg opbreken met een mobiele breekinstallatie. Daarna wordt er een laag tijdelijke steenslag aangebracht zodat plaatselijk verkeer opnieuw mogelijk zal zijn. 


Geen doorgaand verkeer

Tijdens de voorbereidende werken is er geen doorgaand verkeer mogelijk. Plaatselijk verkeer kan enkel buiten de werkuren door. Parkeer daarom je wagen van 7 tot 16 uur buiten de werfzone. Te voet geraak je overdag altijd tot aan alle woningen in de werfzone.

De voorbereidende werken uren ongeveer 2 weken. Van 31 oktober tot 4 november is het Allerheiligenverlof. Er is dan geen activiteit op de werf. De woningen zijn die week toegankelijk.

Nadien starten de eigenlijke rioleringswerken. We informeren je hier nog verder over.

Met vragen over de riolerings- en wegenwerken kan je alle werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur terecht bij het contactcenter van Aquafin op het nummer 03 450 45 45 of via contact@aquafin.be.

Gepubliceerd opmaandag 17 okt 2022 om 13:49