Vragenlijst wonen in Glabbeek - Maak kans op een waardebon...

De gemeente Glabbeek organiseert een vragenlijst over wonen bij haar inwoners.

Waarom deze vragenlijst?
Als gevolg van de gezondheidscrisis en de lockdowns is de belangstelling voor vastgoed op een nooit eerder gezien niveau gekomen. Hierdoor zijn de vastgoedprijzen fors gestegen, maar ook het denkpatroon over ‘hoe we willen wonen’ werd sterk beïnvloed. Het gemeentebestuur wil meer inzicht krijgen op de woonnoden en de woonwensen van haar inwoners. Daarom bevraagt zij haar inwoners over dit thema. De antwoorden zullen als basisinformatie dienen om het woonbeleid binnen de gemeente te verbeteren.

Wie mag de vragenlijst invullen?
Elke inwoner van Glabbeek. Het gemeentebestuur vraagt jouw medewerking voor dit onderzoek. De inhoud van de vragen gaat over je huidige woonsituatie, hoe je nu woont, hoe de kwaliteit van je woning is, de tevredenheid over je woning, hoe je ideale woning eruit zou zien en of je toekomstige verhuisplannen hebt. Het invullen van de vragenlijst neemt ongeveer 10 minuten in beslag.

Hoe kan ik de vragenlijst invullen?
Indien je wenst mee te doen aan het onderzoek, kan je de vragenlijst openen via de link: https://www.hartjehageland.be/vragenlijst of door de bijhorende QR-code te scannen. Een papieren vragenlijst kan je op eenvoudig verzoek vragen bij de woondienst.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?
Jouw gegevens worden sowieso anoniem verwerkt. Er worden wel een aantal deelnemers beloond met een waardebon van 50 euro. Om kans te maken op deze prijs dien je de vragenlijst volledig af te ronden en op de laatste pagina jouw gegevens in te vullen. 
Heb je nog vragen, dan mag je steeds contact opnemen met de gemeentelijke woondienst Hartje Hageland op het nummer 016/79 15 10 of info@hartjehageland.be .

Wij danken je alvast voor je medewerking.

Gepubliceerd opdonderdag 10 feb 2022 om 12:17