Vrijwilligers gezocht voor de 1000 km Kom Op Tegen Kanker

Op donderdag 9 mei 2024 tijdens de 1000 km voor Kom op tegen Kanker is het kleine Glabbeek één van de vier middagsteden, naast Aalst, Pelt en Oostkamp. Mechelen is opnieuw de gastgemeente voor het slotevenement. Het is bovendien de eerste keer dat een kleine gemeente zoals Glabbeek deze eer te beurt, want meestal wordt voor grote gemeenten en steden gekozen. Op de eerste dag van het vierdaagse fietsevenement ontvangt de gemeente Glabbeek de pelotons op het domein van Hangaar 44.

Vrijwilligers gezocht!
Je hoeft niet zelf mee te fietsen om tijdens de 1000 km rechtstreeks het verschil te maken voor mensen met kanker. Door als vrijwilliger een handje toe te steken tijdens het event op donderdag 9 mei, zorg je er mee voor dat er zoveel mogelijk geld naar kankeronderzoek kan gaan.
Graag doen we een beroep op jullie om er een geslaagde middag van te maken. Gemotiveerde vrijwilligers zijn onmisbaar om dit evenement in goede banen te leiden. De taken en uitdagingen zijn heel divers: autoparking bezoekers, fietsparking deelnemers, registratiezone, koude catering, warme catering, crewcatering, warmste erehaag en evenementendorp.

Voel je het al kriebelen om mee de handen uit de mouwen te steken?
Registreer je als vrijwilliger op www.komoptegenkanker.be/webform/vrijwilligers_1000_km

Gepubliceerd opdinsdag 6 feb 2024 om 12:04