Info wegenwerken Bunsbeek-Dorp en Broekstraat

Publicatiedatum: 27/09/13

Wij houden onze inwoners continue op de hoogte van de planning van de rioleringswerken langs de Broekstraat en Bunsbeekdorp:

De pompput beneden in de Boekstraat is voltooid. Ook de riolering tussen de Hagerothbeek en de Broekstraat is reeds aangelegd. Dit traject vangt het afvalwater op van de Walmersumstraat. Het bergbezinkingsbekken ter hoogte van Bunsbeekdorp wordt verder afgewerkt.

Intussen is de aannemer gestart met de aanleg van de DWA riolering in de Broekstraat. Volgens de planning is deze DWA riolering klaar midden oktober. Daarna wordt de nieuwe RWA riolering voor de afvoer van het regenwater aangelegd evenals de persleiding. Tegelijk zal de waterleiding terug ondergrond geplaatst worden. Dit moet gebeuren voor het begint te vriezen.

Het kan zijn dat uw woning niet bereikbaar is met de wagen op het moment dat de riolering voor uw woning wordt aangelegd. De aannemer legt ongeveer een dertig meter DWA-leiding per dag. Wij rekenen hiervoor op uw begrip.

De afkoppelingen van de woning kan u pas uitvoeren indien de aannemer de toezichtsputjes geplaatst heeft. De locaties waar deze geplaatst worden zijn in overleg met de afkoppelingsdeskundige bepaald. Indien u hieraan nog wijzigingen zou willen aanbrengen gelieve dit dan nog ten spoedigste te laten weten.

Problemen?

Indien er zich problemen voordoen, kan u deze steeds melden bij Matthias Mertens 0495/21.00.34 of Peter Reekmans 0473/56.25.68 of via e-mail op wegenwerken@glabbeek.be

Deel deze pagina
Afdrukken