Info wegenwerken Meenselbeekstraat (Bunsbeek)

Publicatiedatum: 27/09/13

Ondanks de moeilijke start van de weken, zit de aannemer zelfs voor op schema. Dankzij het mooie weer kunnen de werken vlot verlopen.

Ter hoogte van de doorgang van de koker onder de straat heeft de aannemer de pompput geplaatst.  De DWA riolering voor de afvoer van het afvalwater is reeds aangelegd vanaf deze pompput tot aan de Velpe. Momenteel plaatst de aannemer de DWA-riolering naar de Tiensesteenweg toe. Volgens de planning is deze riolering klaar midden oktober.

Daarna wordt nog de nieuwe RWA riolering voor de afvoer van het regenwater aangelegd evenals de persleiding tussen de pompput en de Tiensesteenweg. Tegelijk zal de waterleiding terug ondergrond geplaatst worden. Dit moet gebeuren voor het begint te vriezen.

Het kan zijn dat uw woning niet bereikbaar is met de wagen op het moment dat de riolering voor uw woning wordt aangelegd. De aannemer legt ongeveer een dertig meter DWA-leiding per dag. Wij rekenen hiervoor op uw begrip.

De afkoppelingen van de woning kan u pas uitvoeren indien de aannemer de toezichtputjes geplaatst heeft. De locaties waar deze geplaatst worden zijn in overleg met de afkoppelingsdeskundige bepaald. Indien u hieraan nog wijzigingen zou willen aanbrengen gelieve dit dan nog ten spoedigste te laten weten.

Problemen?

Indien er zich problemen voordoen kan u deze steeds melden bij Matthias Mertens 0495/21.00.34 of Peter Reekmans 0473/56.25.68 of via e-mail op wegenwerken@glabbeek.be

Deel deze pagina
Afdrukken