Infodag Senioren en Wonen - 17 maart 2014

Publicatiedatum: 6/03/14

Op maandag 17 maart 2014 organiseert de gemeente voor het tweede jaar op rij een infodag rond wonen voor senioren. Tussen 10 en 16 uur kunt u doorlopend terecht in zaal Bergendal te Waanrode. De toegang is gratis. Bovendien krijgt elke deelnemer een gratis drankje aangeboden!   

Wat kan je verwachten?

Op verschillende stands kan je aan specialisten alle mogelijke vragen stellen over woningdelen, aanpassingen, assistentiewoningen, serviceflats, zorgwonen, en nog vele andere formules. Ook de thuiszorgdiensten, OCMW’s en ziekenfondsen zijn vertegenwoordigd en bieden heel wat nuttige informatie. Je komt ook alles te weten over vallen, valgevaar en valpreventie.
Verspreid over de dag worden er infosessies georganiseerd. We geven je graag een greep uit het aanbod: woningaanpassingen en premies of preventie en veilig wonen. Je kan de dag zelf rustig beslissen welke infosessie je volgt. De eerste kop koffie zal gratis voor je klaar staan! Er zal bovendien ook seniorengym zijn en een gratis loterij met een hometrainer als hoofdprijs!

Praktisch?

Wat: Infodag Senioren en Wonen
Doelgroep: Alle senioren en sympathisanten
Wanneer: maandag 17 maart 2014 van 10 tot 16 uur
Waar: Bergendal, Grote Vreunte 57, 3473 Waanrode
Organisatie: Hartje Hageland i.s.m. de gemeente

Meer info?

Wooninfopunt, 016 53 66 96 of 0495 54 62 91, www.hartjehageland.be

Deel deze pagina
Afdrukken