Een zaak overnemen of overlaten? Mis de Week van de Bedrijfsoverdracht niet!

Publicatiedatum: 17/10/14

Ook dit jaar organiseert het Agentschap Ondernemen, samen met haar partners, de Week van de Bedrijfsoverdracht en dit van 20 tot 24 oktober.

Verschillende infosessies vinden iedere dag van de Week plaats, verspreid over gans Vlaanderen. Diverse thema’s kunnen daarbij aan bod komen zoals starten door overname, groei door overname, financiering van de overname, het continuïteitsplan,…

Hebt u interesse? Met een handige kalender op www.weekvandebedrijfsoverdracht.be kan u snel vinden wat u zoekt.

Tijdens de Week is het Agentschap Ondernemen ook aanwezig op de beurs Ondernemen in Vlaanderen op 23 oktober in Gent Expo. Nieuw dit jaar is het adviescafé, waar u in een losse sfeer kan aanschuiven voor een verkennend gesprek met een adviseur of coach. Een unieke kans! Interessante cases over overdracht en opvolging illustreren bovendien hoe het moet tijdens de seminaries die het Agentschap daar plant. U kan er ook op de stand van het Agentschap terecht voor alle info over steunmaatregelen en financiering en voor het gratis infopakket bedrijfsoverdracht. Meer info op www.ondernemeninvlaanderen.be.

Kortom, mis de Week van de Bedrijfsoverdracht niet!

De week van de Bedrijfsoverdracht maakt deel uit van het Masterplan voor Opvolging en Overname. Met dit plan wil de Vlaamse Overheid de bedrijfscontinuïteit door generatiewissel of overname stimuleren en in goede banen leiden.

Het gratis infopakket bedrijfsoverdracht kan steeds aangevraagd worden door het formulier in te vullen op www.agentschapondernemen.be of door te bellen naar het gratis nummer 0800/20 555.

Deel deze pagina
Afdrukken