Tips voor binnen

DE HAL 

De voordeur geeft toegang tot de hal, wat ze de meest gebruikte ingang van een woning maakt. Ook voor dieven is dit vaak de logische weg want een voordeur stelt vaak geen probleem. Ze vinden hier dikwijls een gegeerde buit zoals sleutels en waardevolle voorwerpen die in jaszakken zijn blijven zitten. Reden genoeg dus om uw hal eens van naderbij te bekijken. Voor meer tips klik je HIER.

DE KEUKEN

In de keuken is er in de eerste plaats vooral een groot gevaar voor brand. Daarnaast kunnen dieven hier vaak profiteren van open staande verluchtingsramen of deuren. Uw nieuwe keukenrobot zal ze niet wegjagen. De maatregelen die op de keukenpagina worden voorgesteld wel. Voor meer tip klik HIER.

DE WOONKAMER

De woonkamer een ware schatkamer voor inbrekers. Hier staat uw televisie, Dvd-speler, hifimateriaal, mooie kunstvoorwerpen, ... Natuurlijk heeft u een verzekering. Maar daarmee heeft u uw cd-collectie nog niet terug. Lees op de woonkamerpagina hoe u het risico op een kleine ramp kan verkleinen. Voor meer tips klik HIER.

DE SLAAPKAMER

De slaapkamer is de meest private ruimte in een huis. Dieven wilt u hier zeker niet om maar te zwijgen over brand. Adequate bescherming hier is dus geen overbodige luxe. Neem de maatregelen in die wij voorstellen voor uw slaapkamer en slaap op beide oren. Voor meer tips klik HIER.

DE BADKAMER

De badkamer is de plek waar wel vaker juwelen en / of dure reukwaren te vinden zijn. Komt de nood aan een goede ventilatie daar nog bij en dan heb je de ingrediënten van een goede inbraak cocktail. Denk dus even na en maak je badkamer veiliger. Voor meer tips klik HIER.

DE GARAGE 

De garage is met zijn grote toegang één van de zwakkere punten in uw bescherming tegen dieven. Ook staan hier vaak verwarmingstoestellen en chemische producten zodat ook het Brandpreventie een reëel probleem is. Toch kan u met eenvoudige maatregelen deze gevaren af wenden. Lees er meer over op de garagepagina. Voor meer tips klik HIER.

DE EETKAMER

De eetkamer is voorzien van grote ramen zodat u ziet wat u eet. Dit is handig voor u, maar ook voor dieven. Ramen geven een zicht op de mogelijke buit en zijn breekbaar. Overweeg zeker de tips die wij u bieden voor een veiligere eetkamer. Voor meer tips klik HIER.

DE KELDER

De kelder is een ruimte waar men meestal niet veel komt en dus ook niet snel aan denkt bij het nemen van maatregelen tegen inbraak en brand. Deze nalatigheid maakt het risico reëel. Dat valt echter met eenvoudige maatregelen voor uw kelder snel te beperken. Voor meer tips klik HIER.