Vacature: erfgoedonderzoeker bouwkundig erfgoed

Publicatiedatum: 17/12/15

WinAr (Bekkevoort, Haacht, Holsbeek & Rotselaar) zoekt samen met PORTIVA (Bierbeek, Hoegaarden, Glabbeek, Linter en Tienen) in het kader van hun erkenning als Intergemeentelijke Onroerende Erfgoed Diensten (IOED) een erfgoedonderzoeker bouwkundig erfgoed. Hij/zij zal het beleid rond monumentenzorg in de aangesloten gemeentes mee helpen uitbouwen d.m.v. inventarisaties, beheersgericht-onderzoek, advisering, trajectbegeleiding en projectcoördinatie. Het gaat om één voltijdse functie, met een contract van één jaar met kans op verlenging voor de duur van de IOED’s.

Meer informatie

...over de functie, de aanwervingsvoorwaarden (profiel en vaardigheden), het aanbod en de selectieprocedure kan u contact opnemen met Veerle Lauwers, intergemeentelijk archeoloog WinAr, veerle.lauwers@rotselaar.be of via 0472 / 19.63.80
De kandidatuur dient u, vergezeld van een afschrift van de vereiste diploma’s / ervaringen en van een recent uittreksel uit het strafregister, uiterlijk op 15/01/2016 aangetekend te versturen naar Erkende IOED WinAr, p.a. gemeentehuis Rotselaar, Provinciebaan 20, 3110 Rotselaar.

De rangschikking van de geslaagden wordt vastgelegd in een wervingsreserve die 3 jaar geldig blijft.

Deel deze pagina
Afdrukken