Grondige vernieuwing van het gemeentehuis in Glabbeek

Publicatiedatum: 8/04/16

Het gemeentebestuur van Glabbeek gaat de komende periode het gemeentehuis grondig vernieuwen. Zo wordt niet alleen het gebouw energiezuiniger gemaakt door het dak te gaan isoleren. Maar ook de ingang van het gemeentehuis wordt volledig aangepast met automatische schuifdeuren die niet alleen het gebouw rolstoelvriendelijker zullen maken, maar ook zullen zorgen voor een betere toegangscontrole van het gebouw. Ook de binnenzijde van het gemeentehuis dat nog steeds sinds de eerste ingebruikname in 1987 onveranderd bleef krijgt een grondige verfraaiing. Zo krijgen alle kantoren een nieuwe vloer, worden er behang- en verfwerken uitgevoerd en wordt er nieuw kantoormeubilair aangekocht. Aan de ontvangstbalie komt er een digitaal infoscherm en de raadszaal krijgt een nieuwe geluidsinstallatie.

Deel deze pagina
Afdrukken