Nieuwe kleuterschool opent haar deuren op 1 september

Publicatiedatum: 23/05/16

De nieuwe kleuterschool van Glabbeek opent haar deuren op donderdag 1 september, bij de start van het nieuwe schooljaar. Intussen wordt er heel hard doorgewerkt aan de afwerking van de nieuwe kleuterklassen, het secretariaat, de turnzaal, de kleuterspeelplaats en de buitenomgeving om alles tijdig klaar te hebben. De afbraak van de oude kleuterschool gebeurt in de grote vakantie en de nieuwe personeelsparking, de multifunctionele sportkooi en de speelplaats voor de lagere school zullen aangelegd worden vóór het einde van het jaar. De school krijgt niet alleen een nieuw gebouw; er komt ook nieuw meubilair en speelgoed voor de kleuterklassen. Voor het eerst zal de gemeenteschool ook over een eigen turnzaal met gloednieuw sportmateriaal beschikken.
Op 1 september worden de ouders van de leerlingen in primeur uitgenodigd voor een rondleiding en een openingsreceptie.

Je kind inschrijven?
De gemeenteschool zal een absoluut pareltje worden in de regio. We beschikken nu immers over een uitstekende accommodatie om ons kwaliteitsvol onderwijs verder te zetten. Wist je overigens dat de afstuderende leerlingen van onze gemeenteschool al drie jaar op rij veel beter scoren dan het Vlaamse gemiddelde? Wil je je kind inschrijven dan kan dit elke dag na afspraak op 016/77.77.77 of tijdens de vakantiemaanden van 1 tot 8 juli telkens in de voormiddag en vanaf 22 augustus tussen 10 en 13 uur of na telefonische afspraak.

Meer info: secretariaat gemeenteschool, 016/77.77.77, secretariaat@gemeenteschool-glabbeek.be of bij Burgemeester Peter Reekmans, 016/77.29.21, burgemeester@glabbeek.be

Deel deze pagina
Afdrukken