Infomoment woningdelen op 13/09

Publicatiedatum: 16/08/16

De provincie Vlaams-Brabant trekt resoluut de kaart van betaalbaar en duurzaam wonen. Woningdelen wordt geëxploreerd als een van de woonvormen voor de toekomst.

Een huisje met tuin voor elk gezin, het is niet langer wat we allemaal willen. Nieuwe woonvormen spelen in op maatschappelijk trends. Denk maar aan kangoeroewonen om je ouder wordende ouders dichter bij je te hebben. Of die grote vierkantshoeve waar enkele gezinnen een gemeenschappelijk woonproject hebben opgestart.

Cohousen, woningdelen, kangoeroewonen, groepswonen: er bestaan verschillende vormen van gemeenschappelijk wonen. Ze bieden een antwoord op de vereenzaming en vergrijzing, de gezinsverdunning, de vraag naar betaalbaar of solidair wonen en gaan verloedering van waardevol patrimonium tegen.

Infomoment

De provincie organiseert een infomoment over woningdelen op dinsdag 13 september 2016 van 13.00 tot 17.30 uur in het Proefcentrum te Pamel.
Info en inschrijven via www.vlaamsbrabant.be/wonen-milieu/wonen-en-ruimtelijke-ordening/projecten/woningdelen/kalender-woningdelen-13-09-2016.jsp

Deel deze pagina
Afdrukken