Mobiliteitsinfo: Wegenwerken Vissenakensesteenweg Bunsbeek

Publicatiedatum: 22/08/16

Momenteel legt de gemeente nieuwe fietspaden aan met 80% subsidies uit het Vlaams fietsfonds langs de Vissenakensesteenweg in deelgemeente Bunsbeek. Er komen ook verkeerskussens om de snelheid op deze straat te remmen.
De werken hebben voor het bouwverlof vertraging opgelopen door de hevige regenval. Door het slechte weer werden de werkzaamheden van de nutsmaatschappijen achteruit geschoven.  De verdere timing van de werken is als volgt: Uiterlijk op donderdagavond 18/8 zal de koffer uitgegraven worden en de nieuwe wateropvangers geplaatst zijn. Op maandag 22/8 wordt de onderfundering aangelegd en op dinsdag 23/8 en woensdag 24/8 wordt (afhankelijk van de weersomstandigheden) de betonverharding gestort. Op uiterlijk 1 september zullen deze werken aan de linkerzijde van de Vissenakensesteenweg (komende van Bunsbeek-Dorp) volledig klaar zijn.
Tijdens het storten van de onderfundering en de betonverharding tussen maandag 22/8 en woensdag 24/8 zal tijdens de werken zelf, de straat volledig afgesloten worden voor alle doorgaand verkeer!
Daarna start de aannemer met aanleg van de fietspaden aan de rechterzijde. Tijdens de werken is er een snelheidsbeperking van 30 km/uur in de werfzone, de politie zal de komende dagen regelmatig controleren op het naleven hiervan!

Deel deze pagina
Afdrukken