OCMW-personeelslid gevierd met 35 jaar dienst

Publicatiedatum: 6/07/17

OCMW-medewerkster Diane Huts heeft 35 dienstjaren op de teller als maatschappelijk assistente op het OCMW van Glabbeek. Ze wordt in de bloemetjes gezet door OCMW-voorzitter Johnny Reweghs en OCMW-secretaris Nicole Debecker.

Bij het ontstaan van de fusiegemeente Glabbeek kwam Diane als pionier terecht in het OCMW, zij begon op 1 april 1984  (35 jaar geleden) als enige werkneemster te werken op het OCMW van de nieuwe fusiegemeente Glabbeek met als opdracht armenzorg en sociaal beleid.

Het OCMW van Glabbeek is ondertussen uitgegroeid tot een organisatie met een 40-tal medewerkers en geeft een veel ruimere invulling van de opdracht dan vroeger. Binnen het sociaal beleid is ook de thuiszorg een kerntaak van het OCMW geworden. Thuiszorg bestaat erin om de ouderen van onze gemeente zolang mogelijk in hun eigen thuisomgeving te laten wonen en dit door de zorgen van onze medewerkers.

OCMW Glabbeek dankt Diane voor haar 35 jaar lange inzet als maatschappelijk assistente en haar toewijding als verantwoordelijke van de dienst maaltijdbedeling. Het OCMW drukt ook grote waardering uit voor de sociale, begripvolle, zorgende en collegiale persoonlijkheid van Diane.

Deel deze pagina
Afdrukken