Vanaf 15 januari 2018 zijn er meerdere omleidingen in het centrum van Glabbeek door wegenwerken in de Meenselbeekstraat, Steenbergestraat en Dries

Publicatiedatum: 15/01/18

Op maandag 15 januari 2018 start Aquafin met riolering –en wegenwerken in enkele straten in Glabbeek. Meer bepaald in de Meenselbeekstraat (gedeelte tussen Steenweg N29 en de Pamelenstraat), Steenbergestraat (tussen de kruispunten met de Dries en Pamelenstraat) en de Dries (tussen de kruispunten Steenbergestraat en Attenrodestraat).

Wegenwerken Meenselbeekstraat

In de Meenselbeekstraat vinden de werken plaats in het gedeelte tussen de Steenweg N29 en de Pamelenstraat. Er is tijdens de werken enkel plaatselijk verkeerd toegelaten en er is geen doorgaand verkeer mogelijk. De werken in de Meenselbeekstraat zullen duren tot 2 februari 2018.

Wegenwerken Steenbergestraat

In de Steenbergestraat vinden de werken plaats in het gedeelte tussen de kruispunten met de Dries (kerkhof) en de Pamelenstraat. De werfzone wordt volledig afgesloten voor alle verkeer gedurende 3 weken. En van 15 januari tot 2 februari 2018 is er een omleiding via de Pamelenstraat en de Steenweg N29 voorzien. De werken in de Steenbergestraat zullen duren tot 2 februari 2018.

Wegenwerken Dries

Op de Dries vinden de werken plaats in het gedeelte tussen de kruispunten met de Steenbergestraat en de Attenrodestraat. De werfzone wordt volledig afgesloten voor alle verkeer van 15 januari tot 20 april 2018. Tijdens deze periode is er een omleiding voorzien via de Kapellenstraat en de Stationsstraat. De werken op de Dries zullen duren tot 20 april 2018.

Voor alle vragen of het melden van problemen tijdens de werken kan men contact opnemen met wegenwerken@glabbeek.be of met schepen van openbare werken Kris Vanwinkelen via 0496/55.30.59 of kris.vanwinkelen@glabbeek.be.

Deel deze pagina
Afdrukken