Dankjewel-moment voor de OCMW-vrijwilligers

Publicatiedatum: 1/02/18

Het OCMW van Glabbeek organiseerde op dinsdag 30 januari 2018 een dankjewel-moment voor de vrijwilligers van de dienst Burenbemiddeling, de chauffeurs van de Minder Mobielen Centrale en Zorgburen die ouderen bijstaan.

Een vereniging staat of valt met de hulp van vrijwilligers en dat is hetzelfde met openbare instellingen. Zeker voor de ouderen in onze maatschappij is hun hulp van onschatbare waarde, zij zorgen er mee voor dat de mensen langer in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. Bij het OCMW van Glabbeek zien we elke dag hoe belangrijk onze samenwerking met vrijwilligers is. De vele ritten van de Minder Mobielen Centrale, de zorgburen die wekelijks of dagelijks de kwetsbare, alleenstaande ouderen een bezoekje brengen, de burenbemiddelaars die conflicten tijdig trachten op te lossen: zonder de warme steun van mensen die zich belangeloos voor anderen inzetten zou dit allemaal niet mogelijk zijn. Dit vrijwilligerswerk zorgt dan ook voor een warme en solidaire samenleving.

Met dit dankjewel moment willen wij “OCMW medewerkers en bestuur” onze vrijwilligers in de bloemetjes zetten en bedanken met een kleine attentie en hopen in 2018 op een verder zetting van onze samenwerking.

Vrijwilligers

Deel deze pagina
Afdrukken