Wegenwerken in Halensestraat, Veldstraat, Stationsstraat en Sint-Katarinastraat

Publicatiedatum: 30/11/18

Op woensdag 5 december 2018 gaat de aannemer Grizaco van start met wegenwerken in verschillende straten die in heel slechte staat zijn in de gemeente Glabbeek. Deze werken omvatten het affrezen en vernieuwen van de asfalt in het verlengde van de Halensestraat in Wever (vanaf woning nr. 20 ), de Veldstraat in Bunsbeek (toegangsweg naar woning nr. 2), de Stationsstraat in Kapellen (zijstraat naar de woningen nr. 47-49 en een vervorming in het wegdek ter hoogte van woning nr. 53) en de Sint-Katarinastraat in Kapellen (toegangsweg naar huis nr. 8)

Op woensdag 5 december wordt in de verschillende straten het wegdek over een dikte van een 4-tal cm afgefreesd en plaatselijk verkeer blijft mogelijk. Op maandag 10 en dinsdag 11 december wordt er een nieuwe aqua-drain en een straatkolk geplaatst in de Sint-Katarinastraat. En op woensdag 12 december wordt de nieuwe asfaltlaag aangebracht in de verschillende straten (tijdelijk is er dan geen verkeer mogelijk). Tijdens de werken is er een parkeerverbod ter hoogte van de werf. Bij slecht weer kunnen de data van deze werken opschuiven.

Meer info

Openbare Werken, 016/77.29.34 of bij schepen van openbare werken, Kris Vanwinkelen: 0496/55.30.59 of kris.vanwinkelen@glabbeek.be

Deel deze pagina
Afdrukken