4kids2play

Publicatiedatum: 15/01/20

POP-UP INDOORSPEELTUIN ‘4KIDS2PLAY’

Kids tot 8 jaar kunnen op zondag 9 februari ‘20 hun hartje ophalen tijdens ‘4kids2play’. Deze pop-up indoorspeeltuin wordt van 10.00 tot 17.00 uur opgesteld in het sportcentrum Houtemveld. De activiteiten vinden plaats in maar liefst 3 sporthallen, goed voor 4.000 m² speelplezier!

De sportdienst van de stad Tienen en de ILV Sportregio Getevallei organiseren met ‘4kids2play’ een heuse pop-up speelplek in het sportcentrum Houtemveld in Tienen. Voor de allerkleinsten worden er puzzels en constructieblokken, een discospringkasteel, een klim- en klauterparcours, kindergrime, een fietsparcours en ponycycling voorzien.

Speelvogels vanaf 6 jaar kunnen zich uitleven met hovercarts, survivalbanen, themakastelen, een airtrack, teamspelen en nog veel meer!

De toegang voor kinderen van 1,5 tot 8 jaar bedraagt 5 euro en is voor baby’s, kruipertjes en volwassenen gratis. Van ouders/begeleiders wordt verwacht dat ze in de buurt van hun kinderen blijven. Zelf meespelen is natuurlijk nog beter!

Deze pop-up indoorspeeltuin biedt ook het ideale decor voor bv. een verjaardagsfeestje of een uitstapje met de jeugdvereniging. Omdat de kids hier menig uurtje slijten, is het toegelaten om je eigen picknick mee te brengen.

‘4kids2play’ is een organisatie van de ILV Sportregio Getevallei, een samenwerkingsverband tussen de gemeenten Tienen, Geetbets, Glabbeek, Hoegaarden, Kortenaken, Landen, Linter en Zoutleeuw.

4kids2play

Zondag 9 februari ‘20 van 10.00 tot 17.00 uur

Sportcentrum Houtemveld, Sporthalstraat 12 in Tienen

Toegang: € 5 / gratis voor baby’s, kruipers en volwassenen

Deel deze pagina
Afdrukken