URBAN RUN 2020 -> GEANNULEERD

Publicatiedatum: 12/03/20

>>> Omwille van de inperking van het coronavirus werd dit evenement afgelast!

U zal zich ongetwijfeld nog de Urban Run van verleden jaar in Glabbeek herinneren. Wel dit jaar organiseren we hem met de sportregio Getevallei in Kortenaken

Reeds verschillende jaren organiseert de Sportregio Getevallei de Urban Run. Dit jaar is het de beurt aan het prachtige Kortenaken en wordt de Urban Run op zaterdag 21/3 uitgebreid met een “Walk”. Voor niemand is er dus nog een reden om thuis te blijven.

Om 20 uur wordt het startschot gegeven in het centrum van Kortenaken (Dorpsplein). Deelnemers kunnen kiezen uit een afstand van 4, 8 of 12 kilometer (wandelaars kunnen enkel deelnemen aan de afstand van 4 of 8 km). Langs het parcours, dat feeëriek  wordt verlicht, zal tal van animatie terug te vinden zijn. Verschillende gebouwen zullen hun deuren voor de wandelaars en lopers openen: het gemeentehuis, Bovin Beton, de kleuter- en lagere school Trip Trap, het kasteeldomein, het containerpark, de toonzaal van Pieraerts, Manège Blockx, Café Oud Cortenaeken, de Sint-Amorkerk en de Carrefour Market.

Voor meer info en inschrijvingen kunnen jullie terecht op  www.sportregiogetevallei.be of via sportdienst@kortenaken.be

Inschrijven tot 13/3 levert een gepersonaliseerde borstnummer op. Tevens ontvangt u bij het afhalen van je borstnummer een leuk en vooral handig gadget.

>>> Omwille van de inperking van het coronavirus werd dit evenement afgelast!

Deel deze pagina
Afdrukken