Voedingswinkels Glabbeek plaatsen plexischerm aan kassa

Publicatiedatum: 23/03/20

Alle voedingswinkels in Glabbeek gaan in op de oproep van burgemeester Peter Reekmans en plaatsen een plexischerm aan hun kassa’s. De oproep naar onze lokale voedingswinkels om plexischermen te plaatsen aan hun kassa (met een gemeentelijke premie) om zichzelf, hun personeel en de klanten extra te beschermen is een succes, want iedereen in Glabbeek doet mee. Deze investering kost de gemeente 4.500 euro, maar dit is een kleine kost voor een groot doel om maximaal besmettingen met het coronavirus te vermijden.

Intussen werden er al plexischermen aan de kassa’s geplaatst bij apotheek Spiritus in Glabbeek, apotheek Picard in Bunsbeek, de Spar supermarkt in Glabbeek, beenhouwerij Veulemans in Glabbeek, bakkerij het Brood in Bunsbeek en beenhouwerij Bart & Nathalie in Kapellen.

En ook drankencentrale Bellen in Glabbeek, pizzeria Napoli in Bunsbeek, frituur ’t Bunske in Bunsbeek, frituur Olli in Glabbeek, de shop van het Total-tankstation in Glabbeek, bakkerij Driessens in Bunsbeek, bakkerij Jonckers in Kapellen, bakkerij Meuris in Glabbeek en dierenvoeding Hobbyfarm in Glabbeek lieten al weten dat er hier de komende dagen geplaatst worden.

Deel deze pagina
Afdrukken