Inschrijvingen Academie Regio Tienen 2020-2021 gestart

Publicatiedatum: 1/07/20

De Academie Regio Tienen wil kwaliteitsvol onderwijs bieden aan jong en oud. Naast de vertrouwde domeinen muziek, woord, dans, jazz/pop/rock en beeldende en audiovisuele kunst, kunnen geïnteresseerden vanaf september ook de opleiding folk & wereldmuziek in de vestigingsplaats in Lubbeek volgen. Kortenaken wordt vanaf dit schooljaar een nieuwe thuishaven voor beeldende en audiovisuele kunst, met beeldatelier (6- tot 11-jarigen) en levend model 2D-3D (vanaf 18 jaar), terwijl de 10- en 11-jarigen ‘steAm’ kunnen aflaten in de hoofdschool in Tienen.

De Academie Regio Tienen bestrijkt sinds vorig schooljaar een oppervlakte van maar liefst 430 km² in de regio en komt met andere woorden zo dicht mogelijk naar je toe. Nu meer dan ooit hebben we nood aan gezonde afleiding, en kunst is in al zijn vormen en aspecten er zeer zeker één van! Het team van professionele en enthousiaste leerkrachten staat klaar om de leerlingen wegwijs te maken in die wondere wereld.

Het inschrijvingsgeld bedraagt 68 euro (verminderd tarief 44 euro) voor jongeren van 4 t/m 17 jaar, 134 euro voor 18- t/m 24-jarigen en 318 euro (verminderd tarief 134 euro) voor volwassenen vanaf 25 jaar. Inschrijven kan op www.tienen.be/art. De inschrijvingen eindigen op woensdag 30 september ’20.

Deel deze pagina
Afdrukken