Wegenwerken in de Stationsstraat van start!

Van maandag 9 tot donderdag 19 oktober start een aannemer in opdracht van de gemeente met herstellings- en asfalteringswerken in de Stationsstraat (gedeelte tussen de Grotestraat/Dries en de Kapellenstraat in Kapellen (Glabbeek). Van 9 tot 16 oktober doet de aannemer voorbereidende werken en de herstelling van meerdere verzakkingen in het wegdek. Tussen 17 en 19 oktober gebeuren de freeswerken van het wegdek en het aanbrengen van een nieuwe toplaag in asfalt. 

In het gedeelte van de Stationsstraat met het kruispunt van de Grotestraat zijn de freeswerken van het oude wegdek voorzien op dinsdag 17 oktober en het aanbrengen van het nieuw wegdek in asfalt op woensdag 18 oktober in de namiddag. 

In het gedeelte van de Stationsstraat met het kruispunt van de Kapellenstraat/Dorpsstraat zijn de freeswerken van het oude wegdek voorzien op woensdag 18 oktober en het aanbrengen van het nieuw wegdek in asfalt op donderdag 19 oktober.

De werken aan de kruispunten gebeuren gespreid zodat plaatselijk verkeer langs één zijde van de straat steeds mogelijk blijft tijdens de werken. Doorgaand verkeer dient de omleidingen (via de Kapellenstraat en de Dries) te volgen die duidelijk zullen aangeduid staan met verkeersborden. Bewoners waar voor hun deur gewerkt wordt kregen de voorbije dagen al een brief van de gemeente met duidelijke info over de tijdstippen wanneer men auto’s buiten de werfzone dienen te plaatsen. 

Gepubliceerd opmaandag 9 okt 2023 om 08:18